proces aanvragen vog-vrijwilliger

Stap 1

Uw organisatie levert een preventief beleid aan, bestaande uit een gedragscode en een aanstellingsbeleid. 

 

Stap 2

Wij controleren de gedragscode en het aanstellingsbeleid en dienen deze in bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Stap 3

Uw organisatie vraagt eHerkenning aan en machtigt ons om VOG-aanvragen namens uw organisatie te verwerken. 

 

Stap 4

U dient de VOG-aanvragen in bij ons online dashboard. De kosten voor de verwerking van de VOG-aanvragen zijn €1,00 ex. BTW per aanvraag.

Gratis vog aanvragen

Wanneer de organisatie voldoet aan de voorwaarden, kunnen er gratis VOG’s aangevraagd worden. Wij kunnen uw organisatie helpen bij het aanvragen van de verklaringen omtrent het gedrag.

  • Vestigingsplaats, straat, postcode

gratis toegang tot online dashboard

Wilt u gemakkelijk online VOG-aanvragen indienen, dan kunt u gebruik maken van ons gratis online dashboard. Met het dashboard kunt u gemakkelijk VOG-aanvragen indienen en het overzicht houden over eerder ingediende aanvragen.

Uw backoffice voor alle vog-aanvragen

Wij verzorgen voor grote organisaties eenvoudig de VOG-aanvragen. Dit doen wij voor zowel vrijwilligers, werknemers als stagiaires. Bent u nog niet bekend met ons? Wij maken graag kennis met u.

Voorwaarden gratis vog

Wanneer de organisatie voldoet aan de voorwaarden, kunnen er gratis VOG’s aangevraagd worden. Is het voor u nog niet duidelijk of u in aanmerking komt voor de gratis VOG-regeling? Wij helpen uw organisatie graag bij het aanvragen van de verklaringen omtrent het gedrag.