wie zijn wij?

vog-vrijwilliger.nl is een initiatief van VOG-Aanvraag.nl. Wij helpen met het eenvoudig aanvragen van de VOG, zowel voor vrijwilligers als medewerkers. Of het nou gaat om een individuele VOG-aanvraag, of om grote hoeveelheden tegelijk, met behulp van onze online mogelijkheden verwerken wij de VOG-aanvraag digitaal. Hierin staan klantgerichtheid en eenvoud bij ons centraal en bieden wij tevens voor iedere organisatie een aanvraagprocedure op maat aan. Denk hierbij aan een gratis eigen online dashboard. Hier heeft u een overzicht over de reeds ingediende VOG-aanvragen, maar kunt u ook gemakkelijk nieuwe VOG-aanvragen indienen.

GRATIS VOG

Tegenwoordig lopen vrijwilligers vaak een verhoogd risico op grensoverschrijdend gedrag. Daarom heeft het kabinet besloten om meer geld vrij te maken voor Verklaringen Omtrent het Gedrag. Deze verklaring van goed gedrag draagt bij aan de veiligheid binnen de vrijwilligersorganisatie.  Als de vrijwilliger beschikt over een VOG, is er aangetoond dat de persoon geen strafbaar feit heeft gepleegd dat een bezwaar zou kunnen vormen voor de werkzaamheden.

wij hebben momenteel al meer dan 100.000 VOG-aanvragen verwerkt
Vrijwilligersorganisaties als alifa & kinderstralen + 450 andere organisaties maken gebruik van onze VOG Service

Aantal verwerkte VOG aanvragen

Aantal aangesloten organisaties

Gratis vog aanvragen

Wanneer de organisatie voldoet aan de voorwaarden, kunnen er gratis VOG’s aangevraagd worden. Wij kunnen uw organisatie helpen bij het aanvragen van de Gratis Verklaringen Omtrent het Gedrag.